Schilder Edewalle

Krist Wylin
Mobiel: 0478 49 41 96
Tel: 051 43 41 09
e-mail:info@schilderwerkenwylin.be

Schilder ook in Edewalle

Edewalle volgens wikipedia

Edewalle is een dorp dat in deelgemeente Handzame ligt, in de West-Vlaamse gemeente Kortemark. Edewalle is gelegen op de weg van Kortemark naar Koekelare en grenst aan de gemeente Ichtegem. Het dorpje heeft nog het oude Vlaamse karakter.

Er is een café, enkele kleine handelszaken (een bakkerij en een frituur), een basisschool en een kerk, de Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk. De grootste commerciële trekpleister is echter het 12.000 m² grote winkelcentrum Vermeersch-Deconinck, dat al decennialang als “legerstock” bekendstaat in de volksmond. Deze winkel is gelegen in het gehucht Bescheewege.

Het Poelkemveld en Edewallebos, waar o.a. de rode eekhoorn, buizerd en sperwer voorkomen, worden beheerd door het Agentschap Natuur en Bos.

Handzame, Kortemark, Bovekerke, Koekelare

Schilderwerken

We bieden de beste  gevraagde schilderwerken uit de streek. Binnenschilderwerken of buitenschildewerken, neem vrijblijvend entrance op!

U bent van Edewalle en u wenst uw schilderwerken professioneel uitgevoerd, dan bent u bij schilderwerken  Krist Wylin aan het juiste adres.
Het uitzoeken van een schilder is belangrijk. U wenst advies aangaande de kosten die bij het uitbesteden van schilderwerken komt kijken. Prijzen worden per m² of in uurloon gegeven. De kosten van een schilder per uur bestaan uit het loon en de kosten voor materiaal zoals verfborstels, verfrollen en verf.

Wat?

We schilderen op bijvoorbeeld steen, {metaal,kunststof},…  Wenst u lak of beits ook dit kunnen we aanbrengen. Naast de schilderwerken zorgen we ook voor het behang en raamdecoratie om het geheel van een ruimte volledig af te werken

Voordelen?

Tijdwinst, deugdelijkheid en zekerheid.

Zelf schilderen neemt veel tijd in beslag. Door een professioneel schilder zoals Krist Wylin in te huren bespaart u enorm veel vrije tijd uit die u kun besteden aan leukere dingen.

Wanneer je kwaliteit wenst, dan kies je voor de expertise van een schilder. Door de grondige expertise van de producten en gereedschap waarmee een professioneel schilder dagdagelijks werkt kies je hier ook automatisch voor zekerheid.

Je kan besparen op een schilder right of entry meerdere schilderwerken tegelijkertijd in of rond je huis te samenvoegen. Daarnaast profiteert u van een verlaagd BTW tarief van 6% wanneer de woning ouder is dan 5 jaar.