Schilder Harelbeke

Krist Wylin
Mobiel: 0478 49 41 96
Tel: 051 43 41 09
e-mail:info@schilderwerkenwylin.be

Schilder ook in Harelbeke

Harelbeke volgens wikipedia

Harelbeke (Harelbeeks: Oarelbeke) is een stad en gemeente in de Belgische provincie West-Vlaanderen. De stad is gelegen aan de rivier de Leie en maakt deel uit van de verstedelijkte regio van de stad Kortrijk, die een vijftal kilometer stroomopwaarts ligt. Harelbeke omvat ook de landelijke dorpen Bavikhove en Hulste, beide gelegen aan de noordelijke kant van de Leie, en telt in totaal ruim 29.000 inwoners.

Harelbeke is ontstaan op een droge zandrug aan de rechteroever van de Leie, waaraan het zijn naam te danken heeft (harula = zandrug). De stad heeft een lange en bewogen geschiedenis met het huidige stadscentrum dat in de laat-Romeinse tijd bewoond werd.

Harelbeke heeft als bijnaam Muziekstad en is vooral bekend als geboorteplaats van de Vlaamse componist, muziekpedagoog en dirigent Peter Benoit. Dit vertaalt zich in twee bloeiende kunst- en muziekacademies en de harmonie Vooruit, die een internationale reputatie heeft opgebouwd. Harelbeke is tevens de start- en aankomstplaats van de jaarlijkse wielerklassieker E3 Harelbeke (UCI World Tour). Inwoners van de stad worden er geen Harelbekenaren maar Oarelbekoanen (Harelbekanen) genoemd en hun bijnaam Ratten van Harelbeke dragen ze met fierheid. Als streekgebak is er vanzelfsprekend Peter Benoittaart en Harelbeekse Rattentaart.

Schilderwerken

We bieden de beste  gevraagde schilderwerken uit de streek. Binnenschilderwerken of buitenschildewerken, neem vrijblijvend read op!

U bent van Harelbeke en u wenst uw schilderwerken professioneel uitgevoerd, dan bent u bij schilderwerken  Krist Wylin aan het juiste adres.
Het uitzoeken van een schilder is belangrijk. U wenst advies aangaande de uitgaven die bij het uitbesteden van schilderwerken komt kijken. Prijzen worden per m² of in uurloon gegeven. De kosten van een schilder per uur bestaan uit het loon en de kosten voor benodigdheden zoals verfborstels, verfrollen en verf.

Wat?

We schilderen op bijvoorbeeld hout, {metaal,kunststof},…  Wenst u lak of beits ook dit kunnen we aanbrengen. Naast de schilderwerken zorgen we ook voor het behang en raamdecoratie om het geheel van een ruimte volledig af te werken

Voordelen?

Tijdwinst, deugdelijkheid en zekerheid.

Zelf schilderen neemt veel tijd in beslag. Door een professioneel schilder zoals Krist Wylin in te huren bespaart u enorm veel vrije tijd uit die u kun besteden aan leukere dingen.

Wanneer je kwaliteit wenst, dan kies je voor de deskundigheid van een schilder. Door de grondige expertise van de producten en gereedschap waarmee een professioneel schilder dagdagelijks werkt kies je hier ook automatisch voor zekerheid.

Je kan besparen op een schilder entrйe meerdere schilderwerken tegelijkertijd in of rond je huis te combineren. Daarnaast profiteert u van een verlaagd BTW tarief van 6% wanneer de woning ouder is dan 5 jaar.