Schilder Sint-Rita

Krist Wylin
Mobiel: 0478 49 41 96
Tel: 051 43 41 09
e-mail:info@schilderwerkenwylin.be

Schilder ook in Sint-Rita

Sint-Rita volgens wikipedia

Sint-Rita of Den Hoorn is een dorp in de gemeente Damme, deelgemeente Moerkerke, in het noorden van de Belgische provincie West-Vlaanderen. De parochie ligt op het grondgebied van de deelgemeente Moerkerke, tussen het dubbelkanaal Leopoldkanaal-Schipdonkkanaal en de provinciegrens met Oost-Vlaanderen, waarachter zich Middelburg, een deelgemeente van Maldegem bevindt. Het gehucht telt bijna 1000 inwoners.

In de middeleeuwen lag het dorp aan de zee, waarbij de naam “Den Hoorn” afkomstig is van een hoornvormige duin waarop het ligt.

Het plaatsje kreeg veel te verduren tijdens de Tweede Wereldoorlog, waaraan verschillende bunkers in het landschap nog herinneren. In 1944 werden de bruggen over het Leopoldskanaal en het kanaal van Schipdonk opgeblazen, waardoor het gehucht afgezonderd werd van het parochiecentrum Moerkerke. De mis werd toen opgedragen in de plaatselijke school. Na de oorlog werd aanvankelijk een noodkerk opgericht en werd Den Hoorn een aparte parochie met als patroonheilige de heilige Rita. Een tweede noodkerk werd nog in 1960 gebouwd en in 1975 uiteindelijk een volwaardige moderne kerk, de Sint-Ritakerk.

Sint-Rita ligt in een zeekleipoldergebied (Maldegemse Polder, Watering Noord over de Lieve en Waterpolder). De Verloren Kreek bevindt zich ten oosten van het dorp. Van belang zijn de twee parallel lopende kanalen: Schipdonkvaart en Leopoldkanaal en de bruggen daarover: De Jacksonsbruggen en Leeskensbruggen. Over de laatste voert de expresweg N49.

Middelburg, Lapscheure, Moerkerke

Schilderwerken

We bieden de beste  gevraagde schilderwerken uit de streek. Binnenschilderwerken of buitenschildewerken, neem vrijblijvend gate op!

U bent van Sint-Rita en u wenst uw schilderwerken professioneel uitgevoerd, dan bent u bij schilderwerken  Krist Wylin aan het juiste adres.
Het uitzoeken van een schilder is belangrijk. U wenst inlichtingen aangaande de uitgaven die bij het uitbesteden van schilderwerken komt kijken. Prijzen worden per m² of in uurloon gegeven. De kosten van een schilder per uur bestaan uit het loon en de kosten voor materiaal zoals verfborstels, verfrollen en verf.

Wat?

We schilderen op bijvoorbeeld steen, {metaal,kunststof},…  Wenst u lak of beits ook dit kunnen we aanbrengen. Naast de schilderwerken zorgen we ook voor het behang en raamdecoratie om het geheel van een ruimte volledig af te werken

Voordelen?

Tijdwinst, deugdelijkheid en zekerheid.

Zelf schilderen neemt veel tijd in beslag. Door een professioneel schilder zoals Krist Wylin in te huren bespaart u enorm veel vrije tijd uit die u kun besteden aan leukere dingen.

Wanneer je kwaliteit wenst, dan kies je voor de knowhow van een schilder. Door de grondige vakkennis van de producten en gereedschap waarmee een professioneel schilder dagdagelijks werkt kies je hier ook automatisch voor zekerheid.

Je kan besparen op een schilder door meerdere schilderwerken tegelijkertijd in of rond je huis te combineren. Daarnaast profiteert u van een verlaagd BTW tarief van 6% wanneer de woning ouder is dan 5 jaar.