Schilderwerken De Mokker

Krist Wylin
Mobiel: 0478 49 41 96
Tel: 051 43 41 09
e-mail:info@schilderwerkenwylin.be

Schilderwerken ook in De Mokker

De Mokker volgens wikipedia

De Mokker (ook: Mokker) is een gehucht in de Belgische gemeente Koekelare. Hoewel de kern afgezonderd ligt van de dorpskern van Koekelare, is De Mokker geen deelgemeente. De Mokker ligt op de weg van Koekelare naar de Diksmuidse deelgemeente Leke.

De Mokker is een parochie sinds 1925. Het gehucht heeft een modern kerkje uit 1932, grotendeels opgetrokken in baksteen. Het is een driebeukige kerk onder drie zadeldaken. De kerk heeft echter geen toren. De doopkapel en het hoofdportaal zijn uit 1970. De patroonheilige van de kerk en de parochie is de Heilige Pastoor van Ars, Johannes Maria Vianney.

Schilderwerken

We bieden de beste  gevraagde schilderwerken uit de streek. Binnenschilderwerken of buitenschildewerken, neem vrijblijvend read op!

U bent van De Mokker en u wenst uw schilderwerken professioneel uitgevoerd, dan bent u bij schilderwerken  Krist Wylin aan het juiste adres.
Het uitzoeken van een schilder is belangrijk. U wenst inlichtingen aangaande de kosten die bij het uitbesteden van schilderwerken komt kijken. Prijzen worden per m² of in uurloon gegeven. De kosten van een schilder per uur bestaan uit het loon en de kosten voor materiaal zoals verfborstels, verfrollen en verf.

Wat?

We schilderen op bijvoorbeeld steen, {metaal,kunststof},…  Wenst u lak of beits ook dit kunnen we aanbrengen. Naast de schilderwerken zorgen we ook voor het behang en raamdecoratie om het geheel van een ruimte volledig af te werken

Voordelen?

Tijdwinst, kwaliteit en zekerheid.

Zelf schilderen neemt veel tijd in beslag. Door een professioneel schilder zoals Krist Wylin in te huren bespaart u enorm veel vrije tijd uit die u kun besteden aan leukere dingen.

Wanneer je kwaliteit wenst, dan kies je voor de deskundigheid van een schilder. Door de grondige vakkennis van de producten en materialen waarmee een professioneel schilder dagdagelijks werkt kies je hier ook automatisch voor zekerheid.

Je kan besparen op een schilder gate meerdere schilderwerken tegelijkertijd in of rond je huis te combineren. Daarnaast profiteert u van een verlaagd BTW tarief van 6% wanneer de woning ouder is dan 5 jaar.