Schilderwerken Elzendamme

Krist Wylin
Mobiel: 0478 49 41 96
Tel: 051 43 41 09
e-mail:info@schilderwerkenwylin.be

Schilderwerken ook in Elzendamme

Elzendamme volgens wikipedia

Elzendamme is een gehucht in Oostvleteren, een deelgemeente van Vleteren in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het plaatsje bevindt zich in het uiterste noorden van het grondgebied van Oostvleteren, langs de IJzer en de verbindingsweg N8 van Veurne naar Ieper. Het telt een 20-tal huizen. Elzendamme heeft geen eigen voorzieningen, en voor diensten en winkels is men aangewezen op de omliggende dorpen.

Het gehucht “Elzendamme” staat aangeduid op de Ferrariskaart uit de jaren 1770 en strekt zich uit langs de weg naar Veurne. Een halve kilometer ten westen lag de Abdij van Eversam. Tot in de 20e eeuw kende dit gehuchtje groter economisch belang dan het centrum van Oostvleteren, vanwege een kaai langs de IJzer.

In het noorden van Elzendamme ligt op het grondgebied van Pollinkhove een beschermde stenen brug over een oude arm van IJzer. De brug werd rond 1780 in de Oostenrijkse periode gebouwd op het oude traject van de steenweg Veurne-Ieper.

Schilderwerken

We bieden de beste  gevraagde schilderwerken uit de streek. Binnenschilderwerken of buitenschildewerken, neem vrijblijvend door op!

U bent van Elzendamme en u wenst uw schilderwerken professioneel uitgevoerd, dan bent u bij schilderwerken  Krist Wylin aan het juiste adres.
Het uitzoeken van een schilder is belangrijk. U wenst advies aangaande de kosten die bij het uitbesteden van schilderwerken komt kijken. Prijzen worden per m² of in uurloon gegeven. De kosten van een schilder per uur bestaan uit het loon en de kosten voor benodigdheden zoals verfborstels, verfrollen en verf.

Wat?

We schilderen op bijvoorbeeld hout, {metaal,kunststof},…  Wenst u lak of beits ook dit kunnen we aanbrengen. Naast de schilderwerken zorgen we ook voor het behang en raamdecoratie om het geheel van een ruimte volledig af te werken

Voordelen?

Tijdwinst, kwaliteit en zekerheid.

Zelf schilderen neemt veel tijd in beslag. Door een professioneel schilder zoals Krist Wylin in te huren bespaart u enorm veel vrije tijd uit die u kun besteden aan leukere dingen.

Wanneer je kwaliteit wenst, dan kies je voor de knowhow van een schilder. Door de grondige vakbekwaamheid van de producten en materialen waarmee een professioneel schilder dagdagelijks werkt kies je hier ook automatisch voor zekerheid.

Je kan besparen op een schilder read meerdere schilderwerken tegelijkertijd in of rond je huis te samenvoegen. Daarnaast profiteert u van een verlaagd BTW tarief van 6% wanneer de woning ouder is dan 5 jaar.