Schilderwerken Fortem

Krist Wylin
Mobiel: 0478 49 41 96
Tel: 051 43 41 09
e-mail:info@schilderwerkenwylin.be

Schilderwerken ook in Fortem

Fortem volgens wikipedia

Fortem is een gehucht in België, gelegen aan de Lovaart, nabij de dorpskern van Alveringem. Het gehuchtje ligt een kleine kilometer ten oosten van de kern van het centrum, langs de weg naar Lampernisse en Oudekapelle. Deze weg draagt eveneens de naam Fortem. De bebouwing concentreert zich aan de zuidzijde. Veel huizen zijn in de Tweede Wereldoorlog vernield, waardoor de bebouwing voornamelijk 20e eeuws is.

De Lovaart is waarschijnlijk in de 12e eeuw gegraven als verbinding tussen Veurne en de rivier de IJzer. Fortem is vervolgens ontstaan aan de oever van de Lovaart.

In de 19e eeuw werd de brouwerij-mouterij De Snoek gebouwd. De brouwerij is bewaard gebleven en herbergt een brouwerijmuseum.

Schilderwerken

We bieden de beste  gevraagde schilderwerken uit de streek. Binnenschilderwerken of buitenschildewerken, neem vrijblijvend right to use op!

U bent van Fortem en u wenst uw schilderwerken professioneel uitgevoerd, dan bent u bij schilderwerken  Krist Wylin aan het juiste adres.
Het uitzoeken van een schilder is belangrijk. U wenst advies aangaande de uitgaven die bij het uitbesteden van schilderwerken komt kijken. Prijzen worden per m² of in uurloon gegeven. De kosten van een schilder per uur bestaan uit het loon en de kosten voor materiaal zoals verfborstels, verfrollen en verf.

Wat?

We schilderen op bijvoorbeeld hout, {metaal,kunststof},…  Wenst u lak of beits ook dit kunnen we aanbrengen. Naast de schilderwerken zorgen we ook voor het behang en raamdecoratie om het geheel van een ruimte volledig af te werken

Voordelen?

Tijdwinst, kwaliteit en zekerheid.

Zelf schilderen neemt veel tijd in beslag. Door een professioneel schilder zoals Krist Wylin in te huren bespaart u enorm veel vrije tijd uit die u kun besteden aan leukere dingen.

Wanneer je kwaliteit wenst, dan kies je voor de knowhow van een schilder. Door de grondige deskundigheid van de producten en gereedschap waarmee een professioneel schilder dagdagelijks werkt kies je hier ook automatisch voor zekerheid.

Je kan besparen op een schilder right of entry meerdere schilderwerken tegelijkertijd in of rond je huis te samenvoegen. Daarnaast profiteert u van een verlaagd BTW tarief van 6% wanneer de woning ouder is dan 5 jaar.