Schilderwerken Kruiseke

Krist Wylin
Mobiel: 0478 49 41 96
Tel: 051 43 41 09
e-mail:info@schilderwerkenwylin.be

Schilderwerken ook in Kruiseke

Kruiseke volgens wikipedia

Kruiseke of Kruiseik is typisch landbouwgehucht in de Belgische stad Wervik. De dorpskern – enkele erven, drankgelegenheden, winkels en een huizenrij – ligt een viertal kilometer ten noorden van het centrum van Wervik op 38 meter boven de zeespiegel in een heuvelachtige omgeving, bovenop de glooiing van de Leievallei. De naam Kruiseke zou teruggaan op het feit dat de eerste geloofsverkondigers de ingewortelde boomaanbidding niet konden uitroeien. Aan verschillende bomen werd een kruis aangebracht, waaronder de vermaarde eik tussen Wervik en Geluwe. De grote weg N8 Brussel-Kortrijk-Ieper-Kust passeert nabij de dorpskern.

Schilderwerken

We bieden de beste  gevraagde schilderwerken uit de streek. Binnenschilderwerken of buitenschildewerken, neem vrijblijvend read op!

U bent van Kruiseke en u wenst uw schilderwerken professioneel uitgevoerd, dan bent u bij schilderwerken  Krist Wylin aan het juiste adres.
Het uitzoeken van een schilder is belangrijk. U wenst advies aangaande de uitgaven die bij het uitbesteden van schilderwerken komt kijken. Prijzen worden per m² of in uurloon gegeven. De kosten van een schilder per uur bestaan uit het loon en de kosten voor benodigdheden zoals verfborstels, verfrollen en verf.

Wat?

We schilderen op bijvoorbeeld steen, {metaal,kunststof},…  Wenst u lak of beits ook dit kunnen we aanbrengen. Naast de schilderwerken zorgen we ook voor het behang en raamdecoratie om het geheel van een ruimte volledig af te werken

Voordelen?

Tijdwinst, deugdelijkheid en zekerheid.

Zelf schilderen neemt veel tijd in beslag. Door een professioneel schilder zoals Krist Wylin in te huren bespaart u enorm veel vrije tijd uit die u kun besteden aan leukere dingen.

Wanneer je kwaliteit wenst, dan kies je voor de knowhow van een schilder. Door de grondige expertise van de producten en materialen waarmee een professioneel schilder dagdagelijks werkt kies je hier ook automatisch voor zekerheid.

Je kan besparen op een schilder entry meerdere schilderwerken tegelijkertijd in of rond je huis te combineren. Daarnaast profiteert u van een verlaagd BTW tarief van 6% wanneer de woning ouder is dan 5 jaar.