Schilderwerken Sas-Slijkens

Krist Wylin
Mobiel: 0478 49 41 96
Tel: 051 43 41 09
e-mail:info@schilderwerkenwylin.be

Schilderwerken ook in Sas-Slijkens

Sas-Slijkens volgens wikipedia

Bredene-Sas of Sas-Slijkens (in het West-Vlaams Brènienge-Sas of Sas-Sliekens of simpelweg ’t Sas) is een wijk in de Belgische kustgemeente Bredene.

De wijk ligt ten zuiden van de Spuikom en de Noordede en ten noorden van het kanaal Brugge-Oostende. In het oosten ligt het industrieterrein Plassendale. De naam verwijst het oude fort van Slyckens, en naar de nabijgelegen sluizen of sassen die het kanaal Brugge-Oostende met de voorhaven van Oostende verbinden. De sluizen zijn in 1676 gebouwd, maar werden aangetast door de scheepsworm en braken in 1752. Sas Slijkens is naast Bredene-Duinen en Bredene-Dorp een van de drie woonkernen van Bredene.

De Nukkerstraat was vroeger de belangrijkste winkelstraat: hij doorkruist heel de wijk van het kanaal tot aan de Noordede. De meeste buurtwinkels zijn nu echter verdwenen. De nabijgelegen Nukkerwijk heeft er zijn naam aan te danken, ook al ligt de straat buiten de gelijknamige wijk. Andere belangrijke aders zijn de Buurtspoorwegstraat en zijn verlengde na de Nukkerbrug, de Fritz Vinckelaan. Sas-Slijkens is nu vooral een woondorp met veel rijhuizen. Een van de bezienswaardigheden is de Sint-Jozefskerk.

Tijdens de Watersnood van 1953 liep de wijk onder water van de Kop van ’t Sas tot aan de Nukkerstraat.

Tijdens de Sinterklaasstorm van 2013 werden 2083 mensen vrijwillig geëvacueerd, omdat er nog maar gedeeltelijke oeverversterkingen gebouwd waren. Van de inwoners zijn er echter maar 10 naar het voorziene opvangcentrum getrokken, en 100 mensen elders gaan overnachten. Het zwakke punt was aan de Maertensbrug en de Maertenssas aan de monding polderrivier Noordede. Een overstroming ging gebeuren bij een waterstand van 6,5 meter. Uiteindelijk werd een waterstand gemeten van 6,3 meter.

Schilderwerken

We bieden de beste  gevraagde schilderwerken uit de streek. Binnenschilderwerken of buitenschildewerken, neem vrijblijvend right to use op!

U bent van Sas-Slijkens en u wenst uw schilderwerken professioneel uitgevoerd, dan bent u bij schilderwerken  Krist Wylin aan het juiste adres.
Het uitzoeken van een schilder is belangrijk. U wenst advies aangaande de uitgaven die bij het uitbesteden van schilderwerken komt kijken. Prijzen worden per m² of in uurloon gegeven. De kosten van een schilder per uur bestaan uit het loon en de kosten voor benodigdheden zoals verfborstels, verfrollen en verf.

Wat?

We schilderen op bijvoorbeeld hout, {metaal,kunststof},…  Wenst u lak of beits ook dit kunnen we aanbrengen. Naast de schilderwerken zorgen we ook voor het behang en raamdecoratie om het geheel van een ruimte volledig af te werken

Voordelen?

Tijdwinst, kwaliteit en zekerheid.

Zelf schilderen neemt veel tijd in beslag. Door een professioneel schilder zoals Krist Wylin in te huren bespaart u enorm veel vrije tijd uit die u kun besteden aan leukere dingen.

Wanneer je kwaliteit wenst, dan kies je voor de vakkennis van een schilder. Door de grondige knowhow van de producten en gereedschap waarmee een professioneel schilder dagdagelijks werkt kies je hier ook automatisch voor zekerheid.

Je kan besparen op een schilder get into meerdere schilderwerken tegelijkertijd in of rond je huis te samenvoegen. Daarnaast profiteert u van een verlaagd BTW tarief van 6% wanneer de woning ouder is dan 5 jaar.