Schilderwerken Wijnendale

Krist Wylin
Mobiel: 0478 49 41 96
Tel: 051 43 41 09
e-mail:info@schilderwerkenwylin.be

Schilderwerken ook in Wijnendale

Wijnendale volgens wikipedia

Wijnendale is een dorp in de Belgische provincie West-Vlaanderen, gelegen op het grondgebied van Torhout. Wijnendale ligt op ongeveer vier kilometer van het stadscentrum van Torhout, halverwege tussen dit centrum en Ichtegem.

Het dorp lag vroeger op het grondgebied van Ichtegem, maar werd bij de fusies van 1 januari 1977 bij Torhout gevoegd. Het is een parochie sinds 1912, genoemd naar Sint-Jozef en Karel de Goede.

Wijnendale ligt op het Plateau van Wijnendale, een plateau in landschap op ongeveer 40 meter hoogte, 20 meter hoger dan het lagere omliggende land.

Op 28 september 1708 vond de Slag bij Wijnendale plaats, bij het kasteel van Wijnendale tussen de Engelse generaal Webb en de Fransen.

Wijnendale ligt op het Plateau van Wijnendale op een hoogte van ongeveer 35 meter.

Ichtegem, Aartrijke, Kortemark, Torhout

Schilderwerken

We bieden de beste  gevraagde schilderwerken uit de streek. Binnenschilderwerken of buitenschildewerken, neem vrijblijvend gain right of entry to op!

U bent van Wijnendale en u wenst uw schilderwerken professioneel uitgevoerd, dan bent u bij schilderwerken  Krist Wylin aan het juiste adres.
Het uitzoeken van een schilder is belangrijk. U wenst inlichtingen aangaande de kosten die bij het uitbesteden van schilderwerken komt kijken. Prijzen worden per m² of in uurloon gegeven. De kosten van een schilder per uur bestaan uit het loon en de kosten voor benodigdheden zoals verfborstels, verfrollen en verf.

Wat?

We schilderen op bijvoorbeeld steen, {metaal,kunststof},…  Wenst u lak of beits ook dit kunnen we aanbrengen. Naast de schilderwerken zorgen we ook voor het behang en raamdecoratie om het geheel van een ruimte volledig af te werken

Voordelen?

Tijdwinst, kwaliteit en zekerheid.

Zelf schilderen neemt veel tijd in beslag. Door een professioneel schilder zoals Krist Wylin in te huren bespaart u enorm veel vrije tijd uit die u kun besteden aan leukere dingen.

Wanneer je kwaliteit wenst, dan kies je voor de deskundigheid van een schilder. Door de grondige vakkennis van de producten en gereedschap waarmee een professioneel schilder dagdagelijks werkt kies je hier ook automatisch voor zekerheid.

Je kan besparen op een schilder gain right of entry to meerdere schilderwerken tegelijkertijd in of rond je huis te combineren. Daarnaast profiteert u van een verlaagd BTW tarief van 6% wanneer de woning ouder is dan 5 jaar.